lunes, 5 de noviembre de 2012

Exercicis GIMP

1-Busca per internet una foto d'un pernil. Obra-la des del GIMP i converteix-la en una fotografía en blanc i negre.

Un cop l'he obert des del GIMP he anat a la barra d'eines i he clicat sobre "colores" i he buscat "desaturar" i he clicat sobre i el resultat ha sigut aquest:
Fotografía d'un pernil convertida en blanc i negre


2- Busca per internet una fotografia d'amplada o alçada superior als 1500 pix. fes-ne tres còpies, una al 75% de la seva mida, una al 50% i una al 10%.
Un cop he obert aquesta fotografía al GIMP he anat a la barra d'eines i he clicat sobre "imagen" i he buscat "tamaño de lienzo.." i un cop he clicat aquí sobre m'ha sortit un recuadre on puc ajustar l'amplada i l'alçada de la fotografía. He posat els numeros que m'indicaven i on al costat hi ha una pestanyeta que diu "pixeles" he buscat percentatges i he clicat.Un cop fet tot això he clicat "redimensionar", i el resultat a sigut aquest: 
Mida original

75% de la seva mida

50% de la seva mida
10% de la seva mida

3-Busca per internet una imatge d'un quadre famós i dissimuladament canvieu els colors d'algunes de les seves parts amb les eines de pintar. Signeu-ho amb els vostres noms.

Un cop he obert la fotografía al GIMP he anat a capas i he clicat capa nueva i m'ha sortit un quadre on s'ha de posar aceptar.He anat a "ventanas" i he clicat sobre "empotrables cerrados recientemente" i m'ha sortit una finestra on es poden veure les capes que tinc obertes i altres coses. He escollit un color i he comensat a pintar intentant no passar-me de les lineas. Un cop pintat el que tenia pensat, he anat a aquesta finestre última que he obert i on posa "opacidad" puc triar com d'intens vull que sigui el color i si vull que es noti o no. Un cop fet aixo he signat amb el meu nom amb l' "herramienta de texto" i he guardat la imatge. El resultat és aquest:
Fotografía del quadre original

Fotografía del quadre famós amb alguns detalls canviats



No hay comentarios:

Publicar un comentario