lunes, 8 de octubre de 2012

Bon Jovi : introducció al seu món


John Francis Bongiovi més conegut com Jon Bon Jovi , és el cantant del famós grup de rock americà BON JOVI. John Francis és un músic, actor, compositor i cantautor italo-americà. Aquest fantàstic artista va néixer el 2 de març de l’any 1962 a Sayreville (Nova Jersei, Estats Units). La veu de Jon Bon Jovi ha estat aclamada en nombroses vegades. En una prestigiosa revista va ser triat com la 12ª millor veu del rock; per davant d'altres mites. Ell es reconegut per ser el vocalista de la banda Bon Jovi i es dedica a cantar desde el 1977. A part de cantar també toca instruments com la guitarra, el piano, l’harmònica, la bateria, la percussió, l’arpa, el baix, el banjo i la trompa. Els seus gèneres musicals son : Hard rock, Glam metal, Country rock i Pop rock.
Bon Jovi és grup format a Sayreville (Nova Jersey), el 1983, per Jon Bon Jovi, Richie Sambora a la guitarra, David Bryan als teclats, Tico Torres com a bateria i Alec John Such com a baixista. Aquest grup va tenir un gran èxit, acceptació i fama mundial durant els 80 i dels 90. Bon Jovi va pujar a la fama el 1986 gràcies al seu reeixit amb l'àlbum Slippery When Wet, disc que va arribar a ser el més venut de l'any 1987 als Estats Units.
Aquest espectacular grup té una web pròpia on podem trobar més informació: http://es.bonjovi.com/







 El considero artista per una part perquè es canta-autor i composa les cançons per després tocar amb el seu grup. Les cançons que composa poden parlar o bé d'amor o bé de altres temes relacionats amb la vida i la realitat. Composar cançons amb una lletra tan precisa i amb tanta raó crec que no es fàcil, bàsicament per això ho considero un art. Per altre banda , la música, el ritme, etc, això també es difícil de concordar amb les lletres i mirar que tot quedi be. Tenen melodies lentes i altres de rapides, les cançons poden variar molt.

No hay comentarios:

Publicar un comentario